DATE DE CONTACT

Adresa: Constanta, Bd. Mamaia, nr 286, bl G1, ap 10
Telefon: 0724 871 103
E-mail: office@loonalys.ro

Loonalys SRL
Reg. Com. J13/1036/25.03.2021,
CUI: 43990980

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Absorbantele LoonaLys sunt concepute pentru a fi extrem de absorbante si sigure datorita stratului impermeabil laminat. Aripioarele care se prind în jurul lenjeriei tale acționează pentru a-ți proteja părțile laterale ale chiloților. Dar la fel ca absorbantele de unică folosință, acestea se pot scurge dacă le lăsați prea mult timp și se vor incarca excesiv. In timp, veti invata la cat timp puteți schimba absorbantul. Ar trebui să il schimbați de câte ori schimbați de obicei un absorbant de unică folosință (la fiecare 2 până la 6 ore sau după cum este necesar).

Ciclurile menstruale variază foarte mult de la persoană la persoană. Luați în considerare cât de des vă schimbati absorbantul pe parcursul zilei pentru a vă face o idee despre câte produse LoonaLys este posibil să aveți nevoie pentru a vă acoperi intreg ciclul. Veți dori să vă schimbați absorbantul textil la fel de frecvent ca și un absorbant de unică folosință cu un nivel de absorbție similar. Puteți alege să achiziționați suficiente absorbante LooonaLys pentru a vă ajunge întregul ciclu sau puteți fi ca multe cliente LoonaLys care aleg să-și spele absorbantele la jumătatea perioadei. Vă recomandăm să aveți un numar de 6 până la 12 absorbante medii, 1-3 absorbante de noapte și 3 până la 6 pantylinere, cu toate acestea totul depinde de debitul dvs. și de cât de des doriti sa le schimbati. Alegerea unuia dintre seturile noastre este o modalitate excelentă de a începe cu absorbantele textile!

Da! LoonaLys sunt din bumbac sunt moi și respirabile, ceea ce este mult mai bun decât absorbantele din plastic care vă pot răci și irita pielea. Clienta noastra Corina a spus acest lucru dupa ce le-a incercat: „Îmi place LoonaLys. Sunt atât de confortabile și ușoare pe pielea mea. Îmi place cum se simt ca îmbrăcămintea obișnuită. Parcă nimic nu este acolo. ”
Dacă suferiti de iritatii la sfârșitul perioadei, vă rugăm să știți că nu trebuie să fie așa! Cu toate absorbantele noastre veți experimenta confortul și respirabilitatea bumbacului. Flanela moale se conformează corpului tău fără răsucirea și strângerea care se pot întâmpla cu produsele de unică folosință. Și pentru că nu există plastic, veți avea mai puțină frecare și iritare.

Cu o îngrijire adecvată, LoonaLys trebuie să dureze cel puțin 5 ani.
Din ce sunt făcute absorbantele LoonaLys?
Absorbantele textile LoonaLys sunt realizate din bumbac moale in contact cu pielea, la interior miezul absorbant este din frotir de bambus sau bumbac iar la exterior, meterialul impermeabil este un polyester laminat cu PUL.

Pe termen lung, produsele menstruale refolosibile costă de fapt mult mai puțin! În comparație cu suma de bani cheltuită pe produsele de unică folosință. Gândiți-vă la acest lucru: ar fi extrem de scump (ca să nu mai vorbim de risipitor!) să ne re-stocăm în mod continuu bucătăriile cu farfurii de carton de unică folosință, astfel decat să cumpărăm farfurii pe care să le putem folosi la nesfârșit. Facem o investiție inițială în ceva reutilizabil care va dura mult timp. Este aceeași idee cu LoonaLys!
Dacă aveți un buget limitat, este recomandat să începeți prin suplimentarea produselor dvs. actuale cu absorbante LoonaLys și creșterea colecției dvs. reutilizabile în timp, așa cum vă permite bugetul. De asemenea, urmăriți din când în când ofertele speciale pe care le oferim pe site – avem câteva oferte excelente!

Da! Absorbantele și tampoanele de unică folosință nu sunt produse sterile, deși ambalarea excesivă și albul acestor produse vă fac să credeți că sunt. De fapt, acestea sunt adesea încărcate cu substanțe chimice dăunătoare care pot fi absorbite de piele într-una dintre cele mai sensibile părți ale corpului. În ultimii ani s-au descoperit produse de unică folosință contaminate cu mucegai sau E. coli. Spălându-vă singure produsele menstruale, nu va trebui să vă întrebați dacă au fost tratate cu grijă și sunt curatate corespunzător.

Da! Am vândut multe absorbante femeilor care sufera de aceste condiții, care au ajuns la concluzia ca absorbantele textile sunt utile în timpul ciclurilor lor. Unele persoane care suferă de aceste afecțiuni au observat că tampoanele și absorbantele de unică folosință pot fi o sursă de iritație vaginală și majoritatea nu știu că produsele de unică folosință sunt foarte prelucrate și pot conține substanțe chimice care să „te țină uscata” sau să acopere mirosul. Iritația vaginală, alergiile, arsurile, mâncărimea și infecțiile frecvente cu diverse ciuperci pot fi exacerbate de produsele menstruale de unică folosință.

Da! Unele dintre clientele noastre ne-au spus că folosesc LoonaLys pentru incontinență ușoară. Din nou, acestea ajută la prevenirea iritației și permit pielii să respire, ceea ce este important pentru persoanele care le poartă în fiecare zi. Și la fel ca în cazul utilizării menstruale, numărul și stilul de absorbante pe care îl utilizați vor depinde de cât de abundenta este scurgerea dvs. Vă rugăm să rețineți că absorbantele textile LoonaLys nu sunt concepute pentru incontinență completă.

Da – tampoanele de noapte sunt grozave pentru perioada postpartum. În timp ce multe prospete mamici considera că au nevoie de o cantitate mare de absorbante pentru a le ajuta sa treaca prin perioada postpartum, eu consider ca orice cantitate de absorbante reutilizabile ar fi de ajutor. Sunt mai moi și mai blande decât plasticul cu pielea ta. Recomand introducerea absorbantelor în congelator după ce le-ati inmuiat în hamamelis sau musetel. Absorbantele reci calmează și vă ajută să se vindecati părțile sensibile