Bine ați venit în lumea magică a absorbantelor reutilizabile!

Fie că alegeti absorbantele textile pentru a face economii financiare, beneficii pentru mediu sau beneficii pentru sănătate, LoonaLys vă este alaturi. Absorbantele reutilizabile din bumbac, alternativa celor de unică folosință, nu este un concept nou . Ceea ce se credea cândva primitiv și incomod, primește acum un suflu nou, ale cărui beneficii devin din ce în ce mai evidente în întreaga lume.
 
Dacă sunteți nouă în conceptul de absorbante reutilizabile, sigur veti avea întrebări legate de acestea. Un loc bun pentru a afla raspunsuri ar fi pagina cu întrebări frecvente sau să mă contactați direct oricând, vă voi răspunde cu plăcere.
 
LoonaLys se angajează să păstreze la preț accesibil absorbantele textile. Cu prețuri mai mici și o calitate excepțională (oferindu-le dubla speranță de viață decât majoritatea  absorbantelor textile de pe piață), alegerea absorbantelor LoonaLys vă poate spori substanțial economiile pe termen lung. Sunt încrezătoare că vă va plăcea diferența pe care o va face LoonaLys în timpul menstruatiei voastre. Sunt alegerea durabilă, ecologică pentru o perioadă menstruala sănătoasă si pozitivă.