Ghiduri practice, Sfaturi utile

Ghid de utilizare al absorbantelor texile reutilizabile

 

Cum se utilizează absorbantele textile

Deși la început pot părea descurajante, absorbantele de textile sunt într-adevăr foarte simplu de utilizat! Absorbantele  de zi și de noapte LoonaLys au unul, doua sau trei straturi absorbante in interior ceea ce va ofera protectie in functie de fluxul dumneavoastra. Absorbantele zilnice sunt facute din doua straturi de bumbac, fara miez absorbant. Toate absorbantele noastre au aripi care se prind în jurul  lenjeriei intime.

 


Puneți absorbantul în jurul lenjeriei. Partea netedă a acestuia in contact cu pielea, iar aripile se înfășoară în jurul lenjeriei pentru a se fixa împreună.


Schimbați absorbantul la fiecare 2 până la 6 ore sau după cum este necesar. Absorbantul uzat se depoziteaza in coșul de rufe dacă sunteți acasă sau in gentuta de transport dacă sunteți în deplasare.

Veți schimba absorbantul textil de câte ori ați schimba un absorbant similar de unică folosință. De exemplu, dacă vă schimbați de obicei absorbantul de unică folosință aproximativ la fiecare patru ore, veți dori să faceți același lucru cu absorbantul mediu LoonaLys.  La fel ca un absorbant de unică folosință, dacă un absorbant textile este complet saturat, acesta se poate scurge.
 

Dacă sunteți afară din casă, puteți utiliza și schimba cu ușurință absorbantul textil. Pur și simplu folositi o gentuta impermeabila, discretă pentru a ține tampoanele uzate și pe cele curate. După îndepărtarea absorbantului uzat, il puteți plia cu ușurință și închide formand un pachet mic  care poate fi strecurat în geanta de transport. Odată ajunsa acasă, puteți spăla absorbantul când sunteți gata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *