Politica de retur

Conform legii, cumparatorul are dreptul de a returna produsul cumparat in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, fara penalitati si fara a invoca un motiv. Pentru aceasta, cumparatorul trebuie sa instiinteze vanzatorul printr-o notificare scrisă, trimisă pe mail la adresa office@loonalys.ro înaintea expirarii perioadei de 14 zile calendaristice.  Cumparatorul va însoți produsul returnat cu formularul de retur completat, doar după ce a înștiințat vanzatorul prin metodele menționate mai sus. Cumparatorul va suporta cheltuielile privind returul (transportul si cheltuielile de restituire a sumei achitate în caz de ramburs cu mandat postal). Pentru probleme legat de garantie termenul este de 30 de zile calendaristice.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Se ramburseaza doar valoarea produsului, fără taxele de transport.

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzactionare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Produsele returnate trebuie sa fie în aceeași stare în care au fost livrate(fără sigiliul rupt).

Potrivit legilor în vigoare (Art.16, pct. e),  NU SE ACCEPTA RETURNAREA produselor utilizate sau desigilate de consumator din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă!

În cazul în care clientul constată ca i-au fost trimise alte produse decat cele comandate, într-o alta cantitate sau defecte, acesta trebuie sa instiinteze vanzatorul în termen de maxim 48 ore de la primirea coletului.

Sign in

No account yet?