Sfaturi utile

Solutii pentru diverse probleme aparute in timpul folosirii absorbantelor textile

Trecerea la absorbante reutilizabile poate fi înfricoșătoare și intimidantă. Dacă nu sunt bune?  Daca nu imi vor placea?  Dacă   nu funcționează? Ce-ar fi dacă…? Dacă sunteți o utilizatoare de absorbante unică folosință, atunci sunt încrezătoare că absorbantele textile din bumbac pot funcționa pentru dvs. Majoritatea femeilor care trec la absorbante de bumbac nu au deloc probleme și este dragoste la prima utilizare, încercați, DAR, dacă întâmpinați probleme în timpul tranzitiei dvs., sper că aceste sfaturi  vă pot ajuta, astfel încât să puteți găsi dragostea ca alte sute de persoane.

Cum depasesti diversele probleme aparute pe parcursul folosirii absorbantelor din bumbac?

Problema: absorbantele mele alunecă față în spate când le port.

Soluție:   La fel ca absorbantele de unică folosință, absorbantele textile reutilizabile nu au dimensiunea unică dar nici bandă de lipici  pe spate pentru a le menține pe loc de aceea cel mai ușor este să încercați sa testati diferite tipuri de lenjerie intimă. Materialul / stilul lenjeriei tale îți pot influența foarte mult succesul in folosiea absorbantelor textile. Dacă lenjeria intimă nu rezolvă problema, probabil că aveți nevoie de un absorbant mai lung. Absorbantele  mai lungi rămân la locul lor mult mai bine decât tiparele mai scurte, dar lungimea necesară variază de la persoană la persoană. Pantilinele LoonaLys sunt de 18cm lungime , absorbantele noastre de zi au lungimea de 20-25 cm și cele de noapte sunt de 30cm (și vin în flux ușor și flux mare / regulat). 

Problema: absorbantele mele se pateaza!

Soluție:   În funcție de tesatura superioara a absorbantelor, acestea pot fi sau nu predispuse la patare. Dacă petele te deranjează, există câteva modalități prin care poți să le faci față sau să le previi.  

1) Peroxid (apa oxigenata) Acesta este cel mai bun mod de a scăpa de petele de sânge. Adaugati  puțin peroxid (găsit foarte ieftin la orice farmacie) pe pată. Odată ce frizarea încetează, clătiți cu apă rece și spalati în mod normal.

2) Soare! Da, soarele este foarte bun la albirea (în siguranță) a țesăturilor. Udați-vă absorbantele și așezați-le în lumina directă a soarelui timp de câteva ore, pentru a urmări dispariția petelor.

Problema: țesătura superioara a absorbantelor mele devine rigidă și mai puțin moale.

Soluție:   Deși este posibil să nu arate ca o pată, uneori este patat si de aceea un loc pe țesătură este mai rigid / mai puțin moale decât înainte. Pentru aceasta, vă recomand să stropiți cu peroxid, să vedeți dacă scade și apoi clătiți cu apă rece. După peroxid, se spala  într-o solutie de apa cu oțet . Oțetul este un balsam natural și nu afectează absorbția absorbantelor dvs., spre deosebire de balsamurile tradiționale.

Problema: absorbantele mele nu mai absorb!

Soluție:   respingerea poate fi cauzată fie de dedurizantul de țesături (din uscător sau din mașina de spălat și adesea ascuns în detergenți), fie din cauza balsamului de rufe care creeaza o pelicula impermeabila pe suprafata tesaturii. 

Vă rugăm sa vă spalati absorbantele de câteva ori fără detergent și adăugați oțet la ciclul de clătire. 

 Problema: sângerez chiar prin partea din spate a absorbantelor.

Soluție:   Există trei motive posibile pentru aceasta:  

1) Absorbantele dvs. încep să se uzeze, iar suportul impermeabil nu este la fel de dens ca odinioară. Absorbantele textile LoonaLys durează de obicei 3-5 ani, în funcție de mărimea rotației în care se află. Este posibil să fie timpul să înlocuiți absorbantele.  

2) Este posibil să aveți nevoie de un absorbant cu absorbție mai mare. Absorbantele textile LoonaLys vin în flux usor flux mediu si flux abundent . Fluxul variază foarte mult de la persoană la persoană, cere un strat absorbant suplimentar!

 3) Aborbantele dvs. trebuie schimbate mai frecvent. Am chestionat zeci de cliente și, deși multe spun că trebuie să schimbe mai puțin frecvent absorbantele textile decât au făcut cu absorbantele de unică folosință, există tot atâtea persoane care spun că trebuie să le schimbe MAI des. În medie, trebuie schimbate la fel de des, dar poate varia.  

Concluzia din această postare  este că o singură dimensiune / stil de absorbant  nu este perfect pentru toată lumea. Nu stabiliti că absorbantele textile nu sunt pentru dvs. pe baza unui singur absorbant / experiență. Încercați o altă dimensiune / țesătură sau chiar o marcă! Fiecare persoană care trece la absorbante textile poate salva mii de tampoane din depozitele de deșeuri și poate face o mare diferență în lumea noastră. 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *