Sfaturi utile

TREI SECRETE PENTRU A PRELUNGI DURATA DE VIATA A ABSORBANTELOR TEXTILE REUTILIZABILE

Ați făcut pasul și ați investit într-un set de absorbante textile cu speranța ca  vor dura 3-5 ani . Iată câteva sfaturi pentru a le prelungi viața:

Sfatul nr. 1 – Mai multe absorbante în colectia dvs.   Cu cât aveți mai multe absorbante într-o rotație, cu atât vă vor rezista mai mult. De exemplu, dacă aveți doar 6 absorbante și purtați și spălați fiecare absorbant de 3 ori pe ciclu, fiecare se spală de 36 de ori pe an. Dacă aveți 18 absorbante și purtați și spălați pe fiecare o singură dată în timpul ciclului, acestea se spală doar de 12 ori pe an. Pe baza faptului că absorbantul mediu textile LoonaLys durează 50-100 de spălări, rotația dvs. de 6 vă va dura 3+ ani, dar o rotație de 18 vă poate dura 9+ ani. Unele femei preferă un stoc mai mic de absorbante pe care le pot înlocui adesea cu tipare s iimprimeuri noi și distractive, dar altele prefer să aibă mai multe absorbante și să facă investiția o dată pentru a dura cat mai mult timp.

Sfat # 2 – Spălați-le în apă rece      La fel ca în cazul hainelor / țesăturilor, apa rece nu este la fel de dura ca apa fierbinte, asa ca le va prelungi durata de viață. 

Da, absorbantele textile LoonaLys pot fi spălate în apă fierbinte sau caldă sau rece, dar apa rece este doar mai ușoară pe material si indeparteaza sangele mult mai bine impiedicand fixarea petelor. 

Sfat # 3 – Fără înălbitor   Pur și simplu nu este nevoie! Același lucru este valabil și pentru balsam. Detergentul de rufe obișnuit sau ecologic este tot ce le trebuie. Balsamul obișnuit de îmbrăcăminte este un mare NU, când vine vorba de absorbante textile, deoarece acoperă țesătura cu o pelicula și își vor pierde permeabilitatea. Putin otet adaugat in apa de clatire va actiona ca un balsam dar fara a crea pelicula la suprafata tesaturii de aceea este sigur pentru absorbantele textile.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *